A Konferenciáról

Az INNOLOG SOLUTIONS Kft. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék 2017 októberében megrendezi I. INTRALOG - ,,Tervezéstől a kivitelezésig" elnevezésű konferenciáját.

A napjainkat meghatározó globális gazdasági fellendülés komoly hatást gyakorol a szektor résztvevőire - a rohamosan növekvő és egyedi igények kiszolgálása megköveteli a vállalatok magas szintű rendelkezésre állását minden téren. A cégeket érintő raktározási feladatok egyre komplexebbek, nagyobb volumenűek, míg a raktárkapacitások szűkösek az olykor drágán bérelt vagy alul tervezett csarnokokban.

A kihasználatlan ám kedvező ipari területek megfelelő építési lehetőségeket nyújtanak, melyek színvonalas szakmai kooperációval és az elérhető pályázatokkal kiaknázhatók. Konferenciánkon a raktár, raktárcsarnok -beruházási, -tervezési, -kivitelezési, -bővítési, -üzemeltetési kérdéskörök felé egyaránt érdeklődő és érintett hallgatóságot valódi szakmai tartalmakkal szolgáljuk ki. Az egyes szakterületek képviselői professzionális előadásain keresztül garantáljuk a résztvevők elégedettségét.

Egy igazán gördülékeny és lendületes szakmai fórumra invitáljuk vendégeinket, amit a pontosság, precizitás és profizmus jellemez.

Jelentkezzen és találkozzunk októberben!

Kinek szól?

Az eseményre a KKV szektor cégvezetőit, nagyvállalati vezetőket, raktározással, folyamatfejlesztéssel, termeléssel és logisztikával foglalkozó szakembereket, és minden további érdeklődőt szeretettel várunk!

A magasan képzett előadók és az általuk prezentálandó eltérő iparágakban megvalósított sikeres projektek garantáltan felkeltik minden résztvevő érdeklődését, a fórum kerekasztal beszélgetései pedig teret adnak a jelenlévő cégek képviselői számára a felmerülő kérdések, javaslatok megvitatására.

„Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű.

Érts ahhoz, amit csinálsz. Szeresd, amit csinálsz. És higgy abban, amit csinálsz. Igen, ilyen egyszerű ez.”

 

Will Rogers

Programok

Szervezés alatt

Helyszín


Symbol Budapest

Cím: 1036 - Budapest, Bécsi út 56.

(a Kolosy tértől 150 méterre,  az Új Udvar bevásárlóközpont oldalában)

 


1
2
3

Regisztráció

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a konferencia iránt, kérjük kattintson a jelentkezés gombra!

Jelentkezem a konferenciára

Az early bird jegyvásárlási lehetőség időszaka lejárt!

Szeptember 7-től 44.900 Ft + Áfa a regisztrációs díj!

Kapcsolat

 

További információk a rendezvényről és a regisztrációról:

Dékány Vanda

Email: iroda@innolog.hu

Telefon: +36-20/271-86-33

Honlap: www.innolog.hu