1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

+36 30 346 7233 iroda@innolog.hu

Kereslettervezés és előrejelzés

A logisztikai hálózatok és folyamatok mozgató rugója a vevői igény, a kereslet. Nem egyszer hallhatjuk: „Mennyivel egyszerűbb dolgunk lenne, ha pontosan ismernénk a vevői igényeket?” … A pontosság tehát kardinális kérdés, de minden helyzetben, a hálózat különböző szintjein, minden vállalat, vállalkozás esetében más-más módon értelmezhető. Egyetérthetünk azonban abban, hogy a pontosság eléréséhez tudnunk kell, ismernünk kell számos befolyásoló tényezőt. Ebben benne van a piacismeret, a vevő ismerete, a versenytársak viselkedése és megannyi sok hatás, amelyek tüzetes elemzése nélkül nem lehetünk sikeresek.

Kétségtelenül fontosak azok a módszerek és eljárások, amelyekkel képesek lehetünk elemezni, és tervezni a jövőt, ugyanis ezek nélkül vakrepülés az operáció. Az eljárások, az alkalmazott módszereink a korszerű szemléletek alapján egy komplex keresztmetszeti tervezési folyamatba (S&OP) kell, hogy integrálódjanak, ezzel kiszolgálva a mindenkori vállalati érdekeket, illetve az értékteremtésben tevékenykedő vállalati részfolyamatokat.

Cégünk abban tud segíteni, hogy elindulhasson ezen az úton, és megtalálhassa a helyes irányt, illetve a vállalata esetében leginkább javasolható elemzési és tervezési módszertanokat, és közös gondolkodással kialakíthassuk, megtervezhessük a megfelelő stabil folyamati hátteret. Induljunk el közösen ezen az izgalmas úton!

Kérdésével forduljon üzletágvezetőnkhöz:

Antal Norbert
norbert.antal@innolog.hu
+36-30-346-7233

© 2016, INNOLOG SOLUTIONS Kft. Minden jog fenntartva.