1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

Vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésének támogatása

Egy új vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetése alapjában határozza meg a vállalat folyamatait, emiatt fontos, hogy ne egy adott ERP rendszerre szabjuk a folyamatainkat, hanem az ERP rendszert szabjuk a folyamatainkhoz. Ennek támogatására szakértőink felmérik a vállalat érintett folyamatait, melyet standard folyamatábrázolási módszertanok segítségével dokumentálnak (EPC, BPMN). A kiválasztott ERP szolgáltató specifikálja szoftverét, az így elkészített funkciólista pedig tartalmaz minden szükséges és vágyott funkciót, amelyek közép és hosszú távon előre mozdítják a vállalat jövőjét.

Vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésének támogatása

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET ERP BEVEZETÉS ESETÉN?

  • Nem állunk szerződésben egyetlen ERP szolgáltatóval sem, egyetlen célunk az Önnek legkedvezőbb megoldás megtalálása
  • Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk logisztikai és termelési területen, az évek során valamennyi iparágban megismertük a legjobb gyakorlatokat, melyeket igyekszünk beépíteni az Ön folyamataiba
  • Folyamatszemlélettel közelítjük meg az ERP bevezetését, azaz a rendszert igazítsuk a folyamatokhoz, ne a folyamatokat a rendszerhez-
  • Komplex megoldást nyújtunk, akár a vállalatirányítási rendszer bevezetéséig támogatjuk szakértői tudásunkkal

 

Egyéb szakmai kérdésével forduljon szakmai vezetőnkhöz:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@innolog.hu
+36-70-558-92-24

 


Főbb referenciák ezen szolgáltatási típusból:

Feladat: Optimalizált raktári működési rend kialakítása, folyamattervek elkészítése amely alapján egy vonalkódrendszer alapú raktármenedzsment szoftver bevezethető.

Feladat: Termelési és logisztikai folyamatok feltárása, elemzése, a fejlesztett folyamatok dokumentálása EPC nyelven. Az új vállalatirányítási rendszerrel szemben támasztott követelmények specifikálása.

Feladat: Logisztikai folyamatok feltárása, majd ezek alapján logisztikai és beszerzési folyamatok koncepcionális fejlesztésének elkészítése, annak érdekében, hogy az expanziós stratégiát a logisztika támogatni tudja. Az eredménytermék az expanziót támogató logisztikai és beszerzési folyamatok folyamattervei EPC nyelven, ennek rövid vezetői összefoglalását tartalmazó prezentáció angol nyelven, valamint az ez alapján elkészülő ERP kiválasztás előszűréséhez használható „ERP check-list” funkció összesítő táblarendszer.

Feladat: Saubermacher Magyarország Kft. kecskeméti telephelyének kishibás, de értékes alkatrészekkel kapcsolatos kezelési és adminisztrációs folyamatának felmérése és ábrázolása EPC folyamatleíró nyelven. A jelenlegi működésbeli problémák azonosítása, részletes problémaelemzés. Raktárnyilvántartó rendszer bevezetésének támogatására standard munkafolyamatok (SOP) kialakítása, EPC nyelven történő ábrázolása, szoftveres és hardveres követelmények meghatározása. Szoftver adaptáció támogatása: szoftver tesztelése, beüzemelése és a munkavállalók betanítása.

Feladat: A kecskeméti Mercedes autógyárban, alkatrészek tárolására használt edényzet mozgatási, tárolási folyamatainak standardizálása, mely alapján egy offline, vonalkód alapú, készletnyilvántartó rendszer került bevezetésre a GTC alkatrészek tárolására használt edényzet nyilvántartására.

Feladat: A vállalati folyamatok keresztmetszeti auditja, folyamatok fejlesztése és folyamattervek készítése. A specifikáció alapján az ERP rendszer kiválasztását elősegítő funkcionalitási tábla elkészítése. Az optimális rendszer kiválasztásának döntéstámogatása.

Feladat: A vállalati folyamatok keresztmetszeti auditja, folyamatok fejlesztése és folyamattervek készítése. Logisztikai rendszer fejlesztése. A specifikáció alapján az ERP rendszer kiválasztását elősegítő funkcionalitási tábla elkészítése. Az optimális ERP rendszer kiválasztásának döntéstámogatása.

Feladat: Új ERP, valamint WMS rendszer bevezetésének támogatása, szakmai mentorációja, a vállalati folyamatok rendszerekhez való igazítása, folyamati és informatikai támogatás, projektvezetés és koordináció.

Feladat: A vállalati logisztikai rendszerének fejlesztése, vonalkódalapú nyilvántartás kialakítása, folyamattervek készítése. A specifikáció alapján az raktárirányítási rendszer bevezetésének támogatása. A bővített telephely forgalomtechnikájának, úthálózatának kialakítása.

Feladat: A vállalat logisztikai folyamatainak keresztmetszeti auditja, rendszerfejlesztési folyamatterv készítése az új ERP rendszerhez igazodóan, logisztikai fejlesztések kidolgozása az új raktári területre.
Feladat: A vállalati folyamatok keresztmetszeti auditja, a Cégmenedzser ERP rendszer bevezetéséhez szükséges folyamatfejlesztések specifikációja szükséges IT fejlesztések támogatása
Feladat: Futárok számára egyedi android alapú, mobilkliens célszoftver első ütemének fejlesztése, mely segítségével nyilvántarthatóak az automatáknál végzett csomagműveletek és feladatok.
Feladat: A vonalkódalapú PDA készülékes adatkezelést megvalósító raktárirányítási rendszer bevezetéséhez szükséges folyamat- és eszközfejlesztési igények rögzítése. Megterveztük a tárhelyezési rendszert, valamint a jövőbeni raktárirányítási rendszerrel támogatott folyamatokat.
Feladat: A vonalkódalapú PDA készülékes adatkezelést megvalósító raktárirányítási rendszer bevezetéséhez szükséges folyamat- és eszközfejlesztési igények feltárása. Tárhelyezési rendszer, valamint kiszedési és vevőkiszolgálási folyamatok tervezése.
Feladat: A vonalkódalapú PDA készülékes adatkezelést megvalósító raktári folyamatok kialakítása, szezonális termékelrendezés tervezése, hibabiztos raktári folyamatok kialakítása.
Feladat: Új termeléstervező és raktárirányítási rendszer bevezetésének szakmai támogatása, koordinációja projektvezetés. A szükséges IT fejlesztések specifikációja, folyamati támogatása, tesztelése. A vállalati folyamatok rendszerhez történő igazítása.
Feladat: A vállalat folyamatainak fejlesztése, a fejlesztett folyamatok rögzítése, majd ez alapján a jövőben ERP rendszerrel szemben támasztott funkcionális követelmények rögzítése, ajánlatkérés, döntéstámogatás az optimális ERP rendszert illetően.
Feladat: Új automatizált raktár WMS rendszer bevezetésének szakmai támogatása, koordinációja projektvezetés. A szükséges IT fejlesztések specifikációja, folyamatok fejlesztése. A vállalati folyamatoknak az új raktárhoz valamint a WMS rendszerhez történő igazítása.
Feladat: Futárok számára egyedi android alapú, mobilkliens célszoftver második ütemének fejlesztése, mely segítségével nyilvántarthatóvá válnak a visszáruként kezelt csomagok valamint azok státusza.
Feladat: A vállalati telephelyi elrendezés fejlesztése, valamint az ehhez kapcsolódóan szükséges raktárirányítási rendszerfejlesztések specifikációja.
Összefoglalás
Vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésének támogatása
Cikk címe
Vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésének támogatása
Leírás
Egy új vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetése kulcspillanat minden cég életében, hiszen a vállalatirányítási rendszer alapjában határozza meg a vállalat folyamatait.
Szerző
Kiadó
Innolog Solutions
Kiadó logó
Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
English