1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

Logisztikai automatizálás

Logisztikai automatizálás

Az IPAR 4.0 megjelenésével a logisztikai folyamatok automatizációja is előtérbe került, amely magával hozta a meglévő folyamatok fejlesztésének szükségességét, hiszen teljesen más feltételek vonatkoznak egy manuális és egy automatizált operációhoz. Az automatizáció költsége jellemzően nagyon magas, ezért kérdés, hogy mely folyamatok esetében igazolható pénzügyileg is a fejlesztés. Szakértőink néhány hét alatt feltérképezik folyamatait, majd a feltárás eredményei és az automatizálásban szerzett tapasztalatunk alapján különböző fejlesztési koncepciókat dolgozunk ki az Ön számára, melyeket pénzügyi mutatók segítségével értékelünk. Önnel közösen kiválasztjuk a megfelelő koncepciót, és segítünk annak megvalósításában!

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET HA AUTOMATIZÁLNI SZERETNE?

  • Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk logisztikai és termelési területen, az évek során valamennyi iparágban megismertük a legjobb automatizációs megoldásokat, mely tapasztalatainkat felhasználva az Ön számára legjobb megoldást tudjuk kialakítani.
  • Mérőszámok és adatelemzési módszertanaink segítségével szeretünk rámutatni a problémás területekre, mely számok által alátámaszthatókká válnak a kidolgozott fejlesztések.
  • Több koncepciót dolgozunk ki, eltérő beruházási költségszintekkel, így lehetősége van a vállalat helyzetének leginkább megfelelő megoldást kiválasztani.
  • Szimulációs szoftverek segítségével tudjuk validálni a kiválasztott automatizációs megoldást, mely modellek segítségével láthatóvá válnak a szűk keresztmetszetek és a működési zavarok esetén előálló helyzetek.
  • Nem állunk szerződésben egyetlen automatizált rendszereket forgalmazó vállalattal sem, így nem azon megoldásokat fogjuk Önnek javasolni, mely a legkedvezőbb számunkra, hanem amelyik leginkább az Ön számára megfelelő.
  • Iparági ismereteinknek köszönhetően az optimális beszállító kiválasztásában és a bevezetésben is segítségére tudunk lenni.

 

Logisztikai automatizálás

 

KÉRDÉSÉVEL FORDULJON ÜZLETÁGVEZETŐNKHÖZ:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@innolog.hu
+36-70-558-92-24

Összefoglalás
Logisztikai automatizálás
Cikk címe
Logisztikai automatizálás
Leírás
Az IPAR 4.0 megjelenésével a logisztikai folyamatok automatizációja is előtérbe került, amely magával hozta a meglévő folyamatok fejlesztésének szükségességét, hiszen teljesen más feltételek vonatkoznak egy manuális és egy automatizált operációhoz.
Szerző
Kiadó
Innolog Solutions
Kiadó logó
Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
English