1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

Szállítás optimalizálás, járattervezés

A szállítások optimalizálása a költségek folyamatos növekedésével egyre inkább központi kérdéssé válik. A vállalatok többsége jelenleg is manuális úton tervezi járatait, és gyakran a megszokások alapján alakul ki a járatok szerkezete és szervezése. A járatok tervezése során korszerű optimalizáló algoritmusok alkalmazásával jellemzően 10-20 % költség takarítható meg azonnal! Fontos azonban hogy esetleges szervezési fejlesztésekkel, az elosztási folyamatok, vagy disztribúciós hálózat optimalizációjával további 20-30%-os költségmegtakarítás érhető el!

Munkatársaink által fejlesztett transOpt alkalmazást vállalata egyedi igényeire szabjuk, mivel tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalat. Szoftverünkbe a legkülönbözőbb korlátozó feltételeket tudjuk alkalmazni (időablakok, futásidő, sorrendi kötöttségek, eltérő paraméterű járművek, jármű priorizálás stb.). Az optimalizáló szoftver és szakmai tapasztalatunk segítségével javaslatokat tudunk tenni szállítási folyamatainak, túráinak, és disztribúciós hálózatának újragondolására. Az egyes fejlesztési koncepciók esetén pontos operatív járatterveken keresztül tudjuk megmutatni milyen költségmegtakarítás érhető el. Meg tudjuk válaszolni a „mi lenne ha?” típusú kérdéseket, a legegyszerűbb akár indulási idő módosulástól kezdve a legösszetettebb disztribúciós hálózat átalakításig. Javaslatokat tudunk tenni a járműpark módosítására is, meghatározva az ezzel elérhető megtakarításokat is!

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET SZÁLLÍTÁS OPTIMALIZÁLÁS ÉS JÁRATTERVEZÉS ESETÉN?

  • Széles körű logisztikai tapasztalatunk által „ki tudunk lépni a dobozból” azaz teljesen újszerű megközelítéseket és fejlesztési javaslatokat tudunk adni az Ön számára.
  • Optimalizáló szoftverünk segítségével gyorsan tudjuk optimalizálni járatait, ezáltal megválaszolni a felmerülő kérdéseket.
  • Számszerűsített költség modelljeink által pontos számokkal alátámasztott döntések meghozatalát tesszük lehetővé.
  • Az operatív járattervezés mellett optimalizálni tudjuk teljes logisztikai hálózatát, meg tudjuk határozni a depók optimális számát és helyét.
  • Folyamatosan felül tudjuk vizsgálni járattervezési hatékonyságát, és tudunk költségcsökkentési javaslatokat adni.

 

Kérdésével forduljon üzletágvezetőnkhöz:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@innolog.hu
+36-70-558-92-24

Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
English