1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

Logisztikai folyamatok időmérése

folyamatok időmérése
A logisztikai folyamatok jellemzően kevésbé standardizáltak, mint a termelési folyamatok, azonban ezek időigényének ismerete is elengedhetetlen a fejlesztési irányok meghatározásához. A raktári folyamatok idő és hatékonyságmérése az alapos logisztikai audit bemeneti információi, de akár külön szolgáltatásként is igényelhető.

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET, HA TUDNI AKARJA A LOGISZTIKAI FOLYAMATAINAK IDŐIGÉNYEIT?

  • Rámutatunk, hogy a dolgozók milyen tevékenységeket végeznek munkaidejükben, mennyi időt töltenek adminisztrációval, szükséges e újabb dolgozó felvétele vagy nem.
  • Alacsonyabb költségszinten tudjuk megvalósítani a mérést mintha saját dolgozói mérnék le a folyamatokat (rejtett költség!), valamint mérőinket profi mérésekben jártas szakemberek felügyelik a mérést végző személyeket.
  • Korszerű statisztikai módszerekkel elemezzük a mérés során kapott adatok, összefüggéseket is vizsgálunk az adatelemzés során.
  • Külső partnerként kollégák által ki nem mondható megállapításokat is megteszünk!

 

KÉRDÉSÉVEL FORDULJON ÜZLETÁGVEZETŐNKHÖZ:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@innolog.hu
+36-70-558-92-24

Összefoglalás
Logisztikai folyamatok időmérése
Cikk címe
Logisztikai folyamatok időmérése
Leírás
A logisztikai folyamatok jellemzően kevésbé standardizáltak, mint a termelési folyamatok, azonban ezek időigényének ismerete is elengedhetetlen a fejlesztési irányok meghatározásához.
Szerző
Kiadó
Innolog Solutions
Kiadó logó
Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
English