1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

Rólunk

Az Innolog partneri hálózatot a logisztikai rendszerek tervezésével foglalkozó szakemberek azért hozták létre, hogy egyesítsék az évtizedek alatt felhalmozódott know-how-t.

Szakértő gárdánk több évtizedes vállalati tervezői és tanácsadói tapasztalattal rendelkezik és a csapat egy része a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek tanszékének aktív oktatója.

Megoldásaink kivitelezése során megalkuvást nem ismerve keressük az Ön számára minden szempontból – funkcionalitás, technológia, költség stb. – ideális megoldást.

A tanácsadás során a közös alkotás (co-creation) módszerét használjuk, amelynek során folyamatos kétirányú kommunikáció közben az ügyféllel együtt dolgozunk a projektcélok meghatározásán, a probléma feltárásán, a javaslatok kidolgozásán és a megoldások bevezetésén. Így az ügyfél magáénak érezheti az eredményeket, ugyanakkor a tanácsadó tapasztalata, meglátásai is beépülnek a megoldásba. Ez a módszer segít a felelősségvállalás egészséges megosztásában is.

Az Innolog üzleti vezetője Antal Norbert, a cég ügyvezetője és szakmai vezetője Dr. Sztrapkovics Balázs,

Az Innolog számára különösen fontos a korrekt üzleti magatartás, és a törvényes működés, ennek eredménye hogy a NAV megbízható adózónak minősítette vállalatunkat.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Vállalatunk jogosultságot nyert minősített tanácsadó tevékenység nyújtására az IFKA Nonprofit Zrt. minősítő eljárásában, mely alapján a GINOP 1.14-16 Magyar Multi Program I. keretében megvalósuló pályázatok esetében a pályázati keret terhére tudunk tanácsadási és fejlesztési szolgáltatást nyújtani!

 

Munkatársaink / közreműködőink

Antal Norbert
Antal Norbert
Alapító tulajdonos
Email: norbert.antal@innolog.hu
Telefon: +36 30 346 7233
Sztrapkovics Balázs
Sztrapkovics Balázs
ügyvezető
Email: balazs.sztrapkovics@innolog.hu
Telefon: +36 70 558 9224
Takács András
Takács András
vezető mérnök
Email: andras.takacs@innolog.hu
Telefon: +36 20 569 2795
Czakó Mónika
Czakó Mónika
vezető mérnök
Email: monika.czako@innolog.hu
Telefon: +36 70 608 2709
Puskás Eszter
Puskás Eszter
rendszertervező mérnök
Hír Edit
Hír Edit
rendszertervező mérnök
Gubola Rajmund
Gubola Rajmund
rendszertervező mérnök
Somlai Bence
Somlai Bence
rendszertervező mérnök
Illés Zsófia
Illés Zsófia
rendszertervező mérnök
Váradi Zita
Váradi Zita
rendszertervező mérnök
Pataki Balázs
Pataki Balázs
rendszertervező mérnök

Miért mi?

Miért mi?

PRECÍZ / GYAKORLATIAS / INNOVATÍV

Minden mérnöki tevékenység lételeme a precizitás, gyakorlatiasság és az innovatív gondolkodás. Legyen szó tervezésről, fejlesztésről vagy bármilyen problémára való megoldás keresésről a precíz munkavégzés munkánk alapköve. A gyakorlat során szerzett tapasztalat, és a gyakorlatias hozzáállás teszi a végső koncepciókat eredményessé. A tudományosan megalapozott javaslattételeinket az a bizonyos emberi tényező módosíthatja. Ezáltal az ideális megoldásra egy kiindulópontként tekintve, az iteráció során sem szem előtt tévesztve találjuk meg Ügyfelünk fejlődéséhez szükséges legjobb, a gyakorlatban is működő megoldást.

Kreativitás és innováció nélkül sosem érhetnénk el az Ügyfél által közösen meghatározott közös célt. Vannak megbízások, melyekre már elérhető – alkalmazott fejlesztési lehetőség és megoldás áll rendelkezésünkre, ellenben mondhatjuk, hogy a hozzánk beérkező esetek meghatározott része egyedi igények – egyedi korlátozó feltételekkel. Ezek adják a mérnöki feladatok igazi kihívásait, melyekre a már több tudományterületen sikerrel alkalmazott módszerek és eszközök kreatív kombinációjával találunk minden esetben megoldást.

KÉPZETTSÉG / SZAKÉRTELEM / OKTATÁS

Hiszünk az élethosszig tartó tanulás és fejlődés magasztos gondolatában, ennek megfelelően mindennapjainkat is így éljük. A képzettség és szaktudás bővítésének bázisaként tekintünk az aktuális szakirodalmak, publikációk és kutatási eredmények követésére. A mérnöki fejlesztések és újítások eszközeként használt publikációk alkotása is szerves részét képzik tevékenységünknek.

A szakértelem birtoklásán és megszerzésén túl annak továbbadása is fő célunk tréningeken keresztül vagy akár egyetemi keretek között. A nálunk tevékenykedőknek teret és lehetőséget is egyaránt biztosítunk, hogy előadóként vagy hallgatóként akár külföldi, vagy akár belföldi konferenciákon részt vegyenek. Célunk, hogy minden esetben professzionális szakértelmet biztosíthassunk Ügyfeleink számára.

MEGBÍZHATÓSÁG / EGYÜTTMŰKÖDÉS / KÖZÖS SIKER

Egy projekt sikerességének elengedhetetlen összetevője a két érdekelt fél – azaz az Ügyfél és a mi érdekünk által megfogalmazott – közös siker elérésének menete. Az eredmény elérésének rögös útja során alappillérként kezeljük az együttműködést és megbízhatóságot. Célunk, hogy tetteink által Ügyfeleink is egy magasabb szinten működhessenek. Az igény valódi motivációjának megismeréséhez valljuk, nincs más mód, mint belebújni az Ügyfél cipőjébe , így ne csak megérteni tudjuk, hanem meg is élhessük az Ügyfél kívánságát, problémáját.

Megfelelő szakmai iránymutatással a lehető legjobb, működő megoldás biztosításával segítsük elérni a vágyott célt. Összességében fő célunk a mindenen túlnyúló értékteremtés. Az, amivel világunkat szebbé, egyszerűbbé, és élhetőbbé tehetjük. Egyértelmű feladatunknak tekintjük, hogy olyan értéket állítsunk elő Ügyfeleink számára, mely magasabb szolgáltatási színvonalat biztosít a Vevőik számára, alacsonyabb költségterhet Ügyfeleinknek, környezetkímélőbb működést világunk számára.

Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
English