1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

Raktár- és telephelytervezés

Telephelytervezés

Vállalatunk jelentős tapasztalattal rendelkezik komplett telephelyek, raktárak, illetve üzemcsarnokok tervezésében, de vállaljuk akár az engedélyes terv megszerzéséig a teljes tervezési folyamat lebonyolítását beleértve az építészeti tervek elkészítését is. Részletesen megtervezzük a telephely elrendezését, a közlekedési kapcsolatokat, belső forgalmi rendet, személy- és teherparkolókat, valamint a gyalogos közlekedést. A tervezés során figyelembe vesszük a vonatkozó építészeti és közlekedéstechnológiai feltételeket (beépíthetőségi előírások, manipulációs területigények). Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az új telephely minél inkább szolgálja a termelési, és logisztikai folyamatokat. Azaz a folyamatokhoz alakítsuk a telephelyet és ne a telephelyhez a folyamatokat!

 

Csarnoktervezés

Vállaljuk ipari csarnokok, üzemcsarnokok tervezését, mely során az építészeti szempontokon túlmenően a csarnokban megvalósuló üzemi, logisztikai folyamatok igényeit, sajátosságait is figyelembe vesszük. Célunk, hogy ne az épülethez alakítsuk a folyamatokat, hanem az épületet alakítsuk a folyamatokhoz. A tervezés során megalkotjuk az üzem optimális belső elrendezését, majd ez alapján kezdjük meg az épület és egyéb létesítmények felvázolását, részletes tervezését.

 

Raktártervezés

A telephelyen zajló üzemi, logisztikai folyamatok által indukált igények hatékony kiszolgálására elengedhetetlen a megfelelő raktári struktúra kialakítása. Zöldmezős raktártervezési projektek esetén gyakorta problémát okoz a vállalatoknak, hogy az újonnan felépített épület gátat szab a szükséges és/vagy igényelt rendszer megvalósításának.

Ennek kiküszöbölésére már az előtervezési fázis során felmérjük és megtervezzük a várható logisztikai folyamatokat, kiválasztjuk a szükséges tárolástechnikai eszközöket, anyagmozgató gépeket, végül ehhez illesztve alakítjuk ki a végső terveket.

 

 

MIÉRT VÁLASSZON MINKET TELEPHELY- ÉS RAKTÁRTERVEZÉS ESETÉN?

  • A logisztikai rendszertervezés szakértelmet, és tapasztalatot igényel, ezért célszerű a logisztika területén kellő jártassággal rendelkező szakembert megbízni ezzel a feladattal.
  • Annak érdekében, hogy a vállalat megfelelő raktártechnológiai megoldást kiválaszthassa, érdemes a lehetőség teljes tárházát figyelembe venni, melyhez célszerű külső, objektív szakértő segítségét igénybe venni.
  • Mi a közös sikereket keressük, és ezekben hiszünk. Ennek szellemében kollégáival szorosan együttműködve dolgozzuk ki megoldásokat.
  • Komplex megoldást nyújtunk precíz tervezéssel az igény felmerülésétől a ,,szalag átvágásáig”,
  • Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a raktárépületek, csarnokok és telephelyek tervezéséhez szükséges, más szakterületekkel való kooperációban.

Független szakértőként tudjuk kínálni a legjobb raktártechnológiai megoldásokat, hiszen nem állunk szerződésben egyetlen raktári eszközbeszállítóval sem.

 

Kérdésével forduljon üzletágvezetőnkhöz:

Sztrapkovics Balázs
balazs.sztrapkovics@innolog.hu
+36-70-558-92-24

Összefoglalás
Raktár- és telephelytervezés
Cikk címe
Raktár- és telephelytervezés
Leírás
Vállalatunk jelentős tapasztalattal rendelkezik komplett telephelyek, raktárak, illetve üzemcsarnokok tervezésében, de vállaljuk akár az engedélyes terv megszerzéséig a teljes tervezési folyamat lebonyolítását beleértve az építészeti tervek elkészítését is. Részletesen megtervezzük a telephely elrendezését, a közlekedési kapcsolatokat, belső forgalmi rendet, személy- és teherparkolókat, valamint a gyalogos közlekedést.
Szerző
Kiadó
Innolog Solutions
Kiadó logó
Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
English