1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

Lean

Szakembereinkkel a lean bevezetésének támogatásában, rendszerek kialakításában, és már meglévő rendszerek fejlesztésében is hatékony segítséget nyújtunk. A tanácsadás során a közös alkotás (co-creation) módszerét használjuk, amelynek alkalmával folyamatos, kétirányú kommunikációval az ügyféllel együtt dolgozunk a projektcélok meghatározásán, a problémák feltárásán, a javaslatok kidolgozásán és a megoldások bevezetésén. Így az ügyfél magáénak érezheti az eredményeket, ugyanakkor a megoldásba a tanácsadó tapasztalatai és meglátásai is beépülnek. Ez a módszer segít a felelősségvállalás egészséges megosztásában is.

Tanácsadóink a külső szemlélő meglátásait, a más cégeknél szerzett tapasztalatait, valamint a lean elvek és módszerek ismeretét, az ügyfél kollégái pedig a problémák ismeretét, illetve az iparági és a technológiai szaktudást hozzák magukkal. Ezekből gyúrjuk össze közösen a felmerült problémák lehetséges megoldásait.

Az együttműködés formái a tanácsadás, a workshop és a tréning, valamint ezek kombinációi lehetnek.

További információkért keresse Kosztolányi János kollégánkat a következő elérhetőségeken: janos.kosztolanyi@innolog.hu +36 70 413 2990.

© 2016, INNOLOG SOLUTIONS Kft. Minden jog fenntartva.

Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
English