1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 7-9., BME L épület

Szimulációs modellezés

döntéstámogatás

A logisztikai rendszerek tervezése és működtetése során számtalan esetben fordul elő olyan helyzet, amikor döntéseket kell hozni. Ilyen problémákkal vezetőként a logisztikai stratégiai, illetve taktikai, végrehajtó pozícióban pedig az operatív irányítási szinten gyakran szembesülhetünk.

Döntéseink a rendszer működését változó időtávon befolyásolják, egyúttal ennek következtében azokat a költségeket is, amelyet a logisztika generál. Az optimális döntéshozatal főként akkor jelent nagy kihívást, ha a helyes döntés számos tényező függvénye. Szakértői munkánk során számos egyedi problémával találkoztunk, és e problémák megoldására olyan matematikai modelleket építettünk, amelyek ezekben a helyzetekben az alternatívák elemzésére, vagy épp az optimális döntés megkeresésére voltak alkalmasak.

A vizsgálatok során gyakran alkalmazunk szimulációs technológiákat. Ennek segítségével a vizsgált valós, vagy elképzelt rendszer olyan másolatát, modelljét hozzuk létre, amely lehetőséget ad a különböző változtatások hatását, illetve a vázolt döntési helyzeteket elemezni, továbbá ezek eredményeit vizuálisan is szemléltetni.

Modelljeinkre jellemző a tudományos igényesség: a modellépítés során a legújabb tudományos módszereket alkalmazzuk az Ügyfeleink igényeire testreszabott formában. Ezekkel a tapasztalatokkal felvértezve az Ön problémájára is megtaláljuk a megoldást.

Kérdésével forduljon üzletágvezetőnkhöz:

Antal Norbert
norbert.antal@innolog.hu
+36-30-346-7233

© 2016, INNOLOG SOLUTIONS Kft. Minden jog fenntartva.

Tetszett az oldal? Oszd meg másokkal is!
English